Verdieping | Omgevingskwaliteit, voor Wie?

De eerste editie van Verdieping | Omgevingskwaliteit, voor Wie? is vanaf dit moment (hieronder) online beschikbaar.

Wat kunnen we in deze tijd verstaan onder kwaliteit van architectuur en omgeving, en hoe kijken we vanuit dit perspectief naar de toekomst? De Verdieping brengt lokale en nationale perspectieven samen rond het begrip omgevingskwaliteit. Binnen de context van opgaven en uitdagingen als verdichting, klimaat, energietransitie en sociale inclusie. Met deze publicatie probeert CAST vorm te geven aan de complexiteit en gelaagdheid van dit vraagstuk. Wanneer we het hebben over omgevingskwaliteit, over welke kwaliteit hebben we het dan en op wie is de kwaliteit gericht?

Liever een gedrukt exemplaar van Verdieping | Omgevingskwaliteit, voor Wie? Deze zijn nog steeds te bestellen door een mail te sturen naar CAST. We vragen hiervoor een bijdrage van €5,- (excl. verzendkosten). Afhalen bij ons op kantoor is mogelijk. Vermeld bij uw bestelling: uw naam, adresgegevens, aantal gewenste exemplaren en uw voorkeur voor verzenden of ophalen. De Verdieping is daarnaast ook verkrijgbaar bij boekhandel Livius en Gianotten in Tilburg.

Met dank aan de bijdrages van Rens van der Plas, Bas van der Pol, Teun van den Ende, Leo van Broeck, Hilde Blank, Catja Edens, Claudia den Boer, Caroline Timmermans, Edwin Prince, Eric Spijkers, Lieke van Gool, Suzy Peeters-Chong en Ton van der Hagen. Omslagbeeld en ontwerp door Janine Hendriks, Kaftwerk