Partners

Word ook CAST partner

Wordt door het programma van CAST uw belangstelling voor architectuur en stedenbouw gewekt? Bent u enthousiast over onze lezingen, debatten, tentoonstellingen en workshops, en bent u ook van mening dat deze activiteiten bijdragen aan een goed ontwikkelklimaat in Tilburg en regio Midden-Brabant? Dan heeft uw organisatie de mogelijkheid hier aan bij te dragen. CAST is als stichting voor een groot deel afhankelijk van subsidies en bijdragen vanuit ...

Vrienden van

Hoe meld ik me aan?

Bent u enthousiast over onze lezingen, debatten, tentoonstellingen, excursies, publicaties en workshops? Dan kunt u CAST financieel ondersteunen als particulier. Als dank krijgt u de architectuurgids  cadeau, wordt u als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten en bent u van harte welkom bij de jaarlijkse vriendenactiviteit. In geval van uitzonderlijke en eenmalige bijeenkomsten waar een toegangsprijs voor berekend wordt mag u met korting mee.   

Vanaf €25,- per jaar krijgt u:

  • Speciale mogelijkheid tot voorinschrijving bij populaire CAST activiteiten
  • De Architectuurgids Midden-Brabant + 3 fietsroutes uit de regio cadeau

VriendenactiviteitIn 2015 waren de Vrienden te gast bij 013 waar we een ronleiding kregen van Mart van Cleef, projectleider van de verbouwing van popcentrum 013.  In 2016 hadden we een exclusieve rondleiding bij het toen net heropende Cinecitta, en in 2017 hebben we een kijkje genomen bij het kantongerecht in Tilburg waar je normaal gesproken als bezoeker niet zomaar komt. In 2018 bezochten we onder begeleiding van aerde borgert architecten "De Lange Akker" in Berkel-Enschot.

AanmeldenWij vragen u als vriend(in) van CAST een jaarlijkse bijdrage van (minimaal) €25,-. U kunt zich aanmelden als vriend via een e-mail naar secretariaat@castonline.nl o.v.v. 'CAST vrienden'.