Talkshow over architectuur en stedenbouw
programma

BOUWSTOF talkshow

BOUWSTOF talkshow

BOUWSTOF is een talkshow in Tilburg en biedt een dynamisch inspiratie-magazine met ruimte voor actualiteiten, interviews, verdiepende gesprekken en cross-overs waar iedereen met een interesse voor architectuur, ruimtelijk ontwerp en design welkom is. 

BOUWSTOF vormt een belangrijk programmaonderdeel van CAST. In BOUWSTOF worden het brede publiek én de professional bijgepraat over de actualiteit van ruimtelijke ontwikkelingen binnen en buiten de stad. De talkshow heeft een dynamisch en toegankelijk format, dat de andere activiteiten van CAST versterkt. Het is o.a. de etalage van resultaten uit het CAST programma. Andersom leveren de interviews en de korte verkenningen waardevolle input op voor de verdiepingslijnen binnen de programmering van CAST.

We voeren de gesprekken vanuit onverwachte invalshoeken, en benaderen gasten uit diverse disciplines. De BOUWSTOF talkshow brengt architectuurverhalen en inspiratie op een vernieuwende, toegankelijke manier. Inhoud én vermaak. De talkshow vindt plaats in de Studiozaal van Schouwburg Tilburg.
Kennisbank