Verdieping | Duurzaam bouwen, wat houdt ons tegen?

De nieuwe Verdieping is (hieronder) online te downloaden! In deze editie Duurzaam bouwen, wat houdt ons tegen? onderzoeken we de uitdagingen en kansen in de transitie naar een duurzame bouwcultuur. Wat zijn de belemmeringen en uitdagingen die brede verandering in de weg staan? En wat is er nodig om een transitie naar een duurzame bouwcultuur te versnellen en op grote schaal haalbaar te maken?

Liever een gedrukt exemplaar van Verdieping | Duurzaam bouwen, wat houdt ons tegen? Deze zijn te bestellen door een mail te sturen naar CAST. We vragen hiervoor een bijdrage van €5,- (excl. verzendkosten). Afhalen bij ons op kantoor is mogelijk. Vermeld bij uw bestelling: uw naam, adresgegevens, aantal gewenste exemplaren en uw voorkeur voor verzenden of ophalen. De Verdieping is daarnaast ook verkrijgbaar bij boekhandel Livius en Gianotten in Tilburg.

Met dank aan de bijdrages van Rens van der Plas, Djenné Fila, Marjet Rutten, Kees Klomp, Daan Bruggink, Bianca Seekles, Janneke Visser, Frank Huijben, Michel Jehae, Jos van Eldonk, Winfried Rooswinkel, Stefan Prins en Janneke van der Velden. Omslagbeeld en ontwerp door Janine Hendriks, Kaftwerk

Met dank aan onze partners van CAST&co, Gemeente Tilburg en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voor hun financiële bijdragen en het mede mogelijk maken van deze publicatie.