Word ook CAST partner

Wordt door het programma van CAST uw belangstelling voor architectuur en stedenbouw gewekt? Bent u enthousiast over onze lezingen, debatten, tentoonstellingen en workshops, en bent u ook van mening dat deze activiteiten bijdragen aan een goed ontwikkelklimaat in Tilburg en regio Midden-Brabant? Dan heeft uw organisatie de mogelijkheid hier aan bij te dragen. 

CAST is als stichting voor een groot deel afhankelijk van subsidies en bijdragen vanuit het bedrijfsleven en betrokken particulieren. Niet alleen financiële steun is voor ons onontbeerlijk, onze partners leveren ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage. Zonder deze betrokkenheid verliest het publieke debat zijn fundament. Gelukkig kan CAST rekenen op een groot aantal hoofdpartners, partners en basispartners.

Bedrijven kunnen CAST steunen in drie verschillende categorieën, deze staan kort beschreven in de bijlage. Mocht u nog vragen hebben over CAST&co, dan staan wij u graag te woord. U kunt hiervoor contact opnemen met CAST via secretariaat@castonline.nl.