BOUWSTOF | talkshow 13 oktober 2021

We spraken op 13 oktober o.a. met: 

-Thomas Bedaux, architect en partner bij Bedaux de Brouwer Architecten. We spreken met hem over de boekuitgave BEDAUX DE BROUWER ARCHITECTEN: WERKEN 2021-2003 over werken van het bureau uit de afgelopen vijftien jaar.

-Stephan Petermann, over zijn boek, Back to the Office (bestel hier vooruit) dat eind dit jaar verschijnt. In dit boek zijn beroemde en revolutionaire kantoorgebouwen te zien. Hoe staan deze kantoren er nu bij, en hoe werken deze kantoorconcepten?

-Floris Cornelisse, architect en partner bij Happel Cornelisse Verhoeven. We spreken met hem over zijn (ontwerp)visie op de spoorzone, maar we gaan het voornamelijk hebben over de totstandkoming van "de Brabander".

-Anja Reinhardt, oprichter van dansgezelschap Vloeistof. We spreken met haar over het belang van de Fontys Master Performing Public Space. Ook gaan we het hebben over waarom architectuur bepaalt hoe we ons bewegen in een ruimte. Waarom is het waardevol om de relatie tussen dans en ruimte te onderzoeken?

Uiteraard tackelde Tourtje Tilburg met Tim het laatste bouwnieuws en werd er een voxpop van T-reporter Eyas vertoond over dans in de openbare ruimte sloot Martijn Neggers de avond weer scherp af.