29 Sep 2023

Fietsexcursie Tilburg, verduurzaamd erfgoed

Tilburg e.o.
Fietsexcursie Tilburg, verduurzaamd erfgoed

Niet door CAST, maar wel interessant: 

Fietsexcursie Tilburg - 29 september 2023

Dit jaar kan je (opnieuw) mee op ontdekkingsreis tijdens de "Week van het Duurzaam Erfgoed". Ga je mee op fietsexcursie in Tilburg met een unieke combinatie van erfgoed en innovatie?

De route brengt ons onder andere langs de 'Hall of Fame' en het 'Kantongerecht', prachtige gebouwen die de geschiedenis van Tilburg weerspiegelen. Ook bezoeken we het moderne en vooruitstrevende 'Mindlabs'. We sluiten de dag af met een borrel, waar we ervaringen delen en nieuwe contacten leggen.

Wil je deze unieke excursie niet missen? Zorg dan dat je erbij bent op vrijdag 29 september. De fietsexcursie is een initiatief van de Gemeente Tilburg, provincie Noord-Brabant, Architectenplatform Tilburg, Monumentenwacht Noord-Brabant en De Groene Grachten en onderdeel van de "Week van het Duurzaam Erfgoed". 

We zien je graag verschijnen! Aanmelden kan via deze link: https://1whwup6.momice.events/. Het belooft een dag vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen te worden! 

Organisatie door: Gemeente Tilburg, provincie Noord-Brabant, Monumentenwacht Noord-Brabant, Architectenplatform Tilburg en De Groene Grachten. 

Verzamelpunt: Station Tilburg - fietsenstalling (huur hier je OV-fiets of neem zelf een fiets mee)  Datum: vrijdag 29 september 2023Tijdstip: 13:30 - 17:30 uur + borrel