Talkshow over architectuur en stedenbouw
13 jul 2020

BOUWSTOF | talkshow

Met o.a. Joks Janssen, Thalia Verkade en Cees-Jan Pen
BOUWSTOF talkshow

Deze keer als online editie, rechtstreeks naar je woonkamer! Stay tuned. 

BOUWSTOF | talkshow
  • Datum
    ma 13 jul 2020
  • Locatie

Door de maatregelen rondom Covid-19, kan deze editie niet in gebruikelijke vorm doorgaan. Speciaal voor deze keer daarom: een digitale uitzending via Omroep Tilburg!

 BOUWSTOF

BOUWSTOF is de talkshow in Tilburg voor iedereen met een interesse voor architectuur, ruimtelijk ontwerp en design: een dynamisch programma met ruimte voor actualiteiten, interviews, verdiepende gesprekken en cross-overs. Een ontspannen avond met inhoud en diepgang.

Normaal vind BOUWSTOF plaats met een live-publiek, in de huidige situatie doen we het anders. Vanuit de studiozaal van Theaters Tilburg zend Omroep Tilbrug de uitzending op maandag 13 juli uit - rechtstreeks bij u de huiskamer in. De aflevering is vervolgens ook online terug te kijken via deze link. 

We spreken op 13 juli met:

Thalia Verkade, journalist bij De Correspondent op het gebied van mobiliteit - Onlangs kwam haar boek 'Het recht van de snelste uit'. Wat is haar visie op mobiliteit? Wie heeft het meeste recht om te bepalen hoe onze openbare ruimte voor verkeer wordt ingericht?

Joks Janssen, voorzitter kwaliteitsteam Spoorzone Tilburg - Waarom wordt zo'n kwaliteitsteam aangesteld, en wat is hun rol? Hoe bepaal je wat kwaliteit is en waar let je dan op? En komen er nog belangrijke, beeldbepalende projecten aan? 

Cees-Jan Pen, Lector de Ondernemende Regio Fontys Hogeschool - Wat lessen én kansen brengt de corona-crisis ons voor de inrichting en gebruik van onze steden? Is de stad te inflexibel (te ‘vast-goed-geroest’) of is er toch nog veel mogelijk?

Uiteraard tackelt Tourtje Tilburg met Tim het laatste bouwnieuws en kunnen we weer rekenen op Martijn Neggers die de avond scherp gaat afsluiten.