logistiek met meerwaarde voor stad en land
01 nov 2019 - 01 dec 2019

Oproep Design Challenge Out of the Box

hoe creëren we een duurzaam logistiek landschap
CASTatelier Logistiek landschap

We gaan op zoek naar innovatieve ontwerpideeën voor een duurzaam logistiek landschap. Wil jij je kennis aanscherpen, en denk je dat je een goed idee voor de Challenge hebt? Meld je dan voor 1 december 2019 aan voor “Out of the Box”! 

Oproep Design Challenge Out of the Box
  • Datum
    vr 01 nov 2019 -
    zo 01 dec 2019

“Hoe creëren we een duurzaam logistiek landschap?”

CAST, het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg e.o. organiseert in samenwerking met Vereniging Deltametropool en Kunstloc Brabant de Design Challenge “Out of the Box”, waarin we op zoek gaan naar innovatieve ontwerpideeën voor een duurzaam logistiek landschap.

Wil jij je kennis aanscherpen, en denk je dat je een goed idee voor de Challenge hebt? Meld je dan voor 1 december 2019 aan voor “Out of the Box”! 

Er worden vier teams geselecteerd, bestaande uit elk drie of vier deelnemers, die kunnen deelnemen aan de Design Challenge. Bij deelname ontvang je een vergoeding en bieden we je de mogelijkheid jezelf te profileren op de Landschapstriënnale in september 2020. 

Aanmelden kan tot 1 dec 2019 via DesignChallenge@castonline.nl. Wat stuur je op?

Een overzicht van de teamleden, een korte motivatie en een beknopt portfolio. We vragen nog geen ontwerpoplossingen voor deze Challenge. Voor uitgebreide informatie, zie de briefing.  

Klik hier om de briefing voor de Design Challenge "Out of the Box" te downloaden.