Talkshow over architectuur en stedenbouw
04 mrt 2020

BOUWSTOF | talkshow

Met o.a. writer in residence Aafke Romeijn en ontwerper Johan Hanegraaf
BOUWSTOF talkshow

Zet het alvast in je agenda: Op woensdag 4 maart vindt de volgende editie van de nieuwe Tilburgse talkshow BOUWSTOF plaats!

BOUWSTOF | talkshow
  • Datum
    wo 04 mrt 2020

Op woensdag 4 maart vindt de volgende editie van de nieuwe Tilburgse talkshow BOUWSTOF plaats.

BOUWSTOF

BOUWSTOF is de nieuwste talkshow in Tilburg: een dynamisch programma met ruimte voor actualiteiten, interviews, verdiepende gesprekken en cross-overs waar iedereen met een interesse voor architectuur, ruimtelijk ontwerp en design bij wil zijn. Een ontspannen avond met inhoud en diepgang.

In deze editie o.a.:

  • Writer in residence Aafke Romeijn over beeldbepalende gebouwen in Tiburg. Haar indrukken heeft ze verwerkt in een dichtbundel;
  • Johan Hanegraaf over de nieuwste digitale ontwerpmogelijkheden: de mooiste renders en virtueel 3D bouwen;
  • directeur bij de Tilburgse woningbouwcoöperatie TIWOS, Rene Scherpenisse, over de sociale segregatie in onze wijken;
  • architect Gert Kwekkeboom over het ontwerp voor het Nieuwe Schoenenmuseum in de zijvleugel van het voormalige Raadhuis in het centrum van Waalwijk.

Uiteraard tackelt Tourtje Tilburg met Tim het laatste bouwnieuws en kunnen we weer rekenen op Martijn Neggers die de avond scherp gaat afsluiten.

 

Wat: talkshow BOUWSTOFWanneer: woensdag 4 maart 2020, aanvang 20.00 uurWaar: Studio Zaal in Theaters TilburgTicketprijs: ‘Pay what you want’

 

Bent u er bij? Reserveer via deze link uw kaartje. 

Hoe werkt dat, Pay what you want?

Bij Tickets vult u het aantal tickets in wat u wenst, en bij donaties het bedrag wat u voor dit aantal tickets in totaal wenst te betalen.

We willen dat BOUWSTOF voor iedereen toegankelijk is. We geven een richtprijs van € 9,-, maar dit is geen vaststaand bedrag. Iedereen mag bij het kopen van zijn of haar ticket zelf de prijs bepalen – naar eigen inzicht en de grootte van je portemonnee.

 

BOUWSTOF is een initiatief van CAST en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente TilburgSCIVSB-fondsPrins Bernard CultuurfondsStichting Jacques de Leeuw

En:

partners van CAST & CoTheaters TilburgWij Zijn Tilburg