Talkshow over architectuur en stedenbouw
14 nov 2019

BOUWSTOF | talkshow

BOUWSTOF talkshow 14 november | Reserveer nu uw ticket!
BOUWSTOF talkshow

Zet het alvast in je agenda: Op donderdag 14 november vindt de volgende editie van de nieuwe Tilburgse talkshow BOUWSTOF plaats!

BOUWSTOF | talkshow

Op donderdag 14 november vindt de volgende editie van de nieuwe Tilburgse talkshow BOUWSTOF plaats.

Bent u er bij? Via deze link kunt u uw ticket reserveren. 

OVER BOUWSTOF

BOUWSTOF is de nieuwste talkshow in Tilburg: een dynamisch programma met ruimte voor actualiteiten, interviews, verdiepende gesprekken en cross-overs waar iedereen met een interesse voor architectuur, ruimtelijk ontwerp en design bij wil zijn. Een ontspannen avond met inhoud en diepgang.

In deze editie:

  • Architect Adam Visser over het ontwerp voor de nieuwe Clarissentoren;

  • directeur Emiel Reiding over de vraag wat de nieuwe omgevingsvisie ons gaat brengen en of de NOVI ons uit de logistieke dozen en stikstofcrisis gaat helpen;

  • fotografe Gerdien Wolthaus Pauw met een pleidooi over ruimte in de stad, ondersteund door mooie foto’s;

  • en we bespreken het project 'Build a House' van Basisschool Cleijn Hasselt en Contour de Twern - zij bouwen samen met leerlingen en ouders een wijkwerkplaats op het schoolplein. 
  • Uiteraard tackelt ook deze editie Tourtje Tilburg met Tim het laatste bouwnieuws en kunnen we weer rekenen op Martijn Neggers die de avond scherp gaat afsluiten.

Praktisch

Wat: talkshow BOUWSTOFWanneer: donderdag 14 november 2019, aanvang 20.00 uurWaar: Studio Zaal in Theaters TilburgTicketprijs: ‘Pay what you want’

Hoe werkt dat, Pay what you want?

We willen dat BOUWSTOF voor iedereen toegankelijk is. We geven een richtprijs van € 9,-, maar dit is geen vaststaand bedrag. Iedereen mag bij het kopen van zijn of haar ticket zelf de prijs bepalen – naar eigen inzicht en de grootte van je portemonnee.

Partners

BOUWSTOF is een initiatief van CAST en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente TilburgSCIVSB-fondsPrins Bernard CultuurfondsStichting Jacques de Leeuw

En:

partners van CAST & CoTheaters TilburgWij Zijn Tilburg