Talkshow over architectuur en stedenbouw
17 apr 2019

BOUWSTOF | Talkshow

BOUWSTOF | Try-out
BOUWSTOF talkshow

CAST presenteert een nieuwe talkshow in de stad: BOUWSTOF, in Theaters Tilburg. Hét live inspiratiemagazine waar elke professional of inwoner met een interesse in architectuur, stad en ruimte bij wil zijn. Koop nu uw ticket!

BOUWSTOF | Talkshow
  • Datum
    wo 17 apr 2019

Op woensdag 17 april 2019 starten we met de try-out van BOUWSTOF in Theaters Tilburg. Wil je dit niet missen? Koop dan hier uw tickets.

 

BOUWSTOF is dé talkshow waar iedereen met interesse voor de stad en architectuur bij wil zijn. Een dynamisch programma met een breed palet aan gasten: van architect tot academicus, van beleidsmaker tot bewoner. Een ontspannen avond, met diepgang en de mogelijkheid tot gesprek.

In deze allereerste editie [try-out] spreken we o.a. met architect Joris Verhoeven die zijn eigen duurzame 'hutje op de hei' heeft gebouwd en met architectuurcriticus van de Volkskrant Kirsten Hannema over de nominatie van de LocHal als Gebouw van het Jaar. Journaliste Annemarie Vissers (Keep Tilburg Ugly) neemt de ‘schoonheid’ van Tilburg op de hak, Tourtje Tilburg met Tim tackelt het laatste bouwnieuws en Martijn Neggers vat het uiteindelijk allemaal samen. En we bespreken de belangrijkste actualiteiten in ons eigen Tilburg en ver daarbuiten.

We zitten in de studiozaal van Theaters Tilburg. 

De try-out van BOUWSTOF komt tot stand met ondersteuning van o.a. stichting KoBra.