Talkshow over architectuur en stedenbouw
25 okt 2023

Lancering vernieuwde publicatie Verdieping

BOUWSTOF talkshow

Omgevingskwaliteit, voor wie?

Lancering vernieuwde publicatie Verdieping

Op woensdag 25 oktober organiseert CAST talkshow BOUWSTOF  in de studiozaal van Schouwburg Tilburg. Dit keer extra bijzonder omdat we tijdens deze avond de eerste editie van de vernieuwde publicatieVerdieping lanceren. 

In elke Verdieping wordt een onderwerp of item uit BOUWSTOF verder uitgediept. Hiermee bieden we ruimte aan urgente opgaves en ontwikkelingen die belangrijk zijn om nader belicht en onderzocht te worden. 

De eerste uitgave heeft als titel en onderwerp ‘Omgevingskwaliteit, voor wie?’. In deze Verdieping bevragen we het begrip omgevingskwaliteit binnen de complexe context van de stedelijke verdichtingsopgave. Dit in combinatie met andere grote vraagstukken op het gebied van klimaat, energietransitie, sociale inclusie en circulaire economie. 

Met het uitbrengen van deze publicatie probeert CAST vorm te geven aan de gelaagdheid van dit vraagstuk. Want, wanneer we het hebben over omgevingskwaliteit, wat zijn dan de kwaliteiten waar we op doel en belangrijker nog; op wie zijn deze kwaliteiten gericht?

Benieuwd naar deze publicatie? Kom naar Bouwstof op 25 oktober en ontvang een gratis exemplaar!  

Wethouder Bas van der Pol is aanwezig om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.