Professioneel regionaal netwerk
19 sep 2024

CAST&co | toekomstperspectief Stappegoor (op uitnodiging)

CAST&co

Op donderdag 19 september wordt weer een nieuwe editie van CAST&co georganiseerd. CAST&co is een platform waar professionals, vakgerichte bedrijven en organisaties, bestuurders en ambtenaren van de stad en Midden-Brabant het gesprek aangaan over ruimtelijke uitdagingen in de regio.

LET OP: CAST&co is voor de partners van ons CAST&co netwerk

CAST&co | toekomstperspectief Stappegoor (op uitnodiging)
  • Datum
    do 19 sep 2024

Deze CAST&co bijeenkomst gaat over het toekomstperspectief van Stappegoor. Met de bouw van circa 1000 woningen gaat Stappegoor de komende jaren enorm groeien en veranderen. Om hier een aantrekkelijk en leefbaar gebied te maken waar het fijn wonen en verblijven is, is verandering noodzakelijk. Hiervoor heeft gemeente Tilburg Toekomstperspectief Hart van Stappegoor uitgewerkt, waarin stedenbouwkundige kaders en ontwerpprincipes voor het gebied worden benoemd. Mia Verhoef, gebiedsontwikkelaar Stappegoor, zal tijdens deze CAST&co bijeenkomst de plannen voor de gebiedsontwikkeling kort introduceren.
 
Daarnaast is het mogelijk om mee te denken en input te leveren. Met alle aanwezigen en een aantal betrokken partijen zoomen we in op de aandachtsgebieden: Verblijfskwaliteit & verbinding met de omgeving, mobiliteit en woonprogrammering. De uitkomsten van de bijeenkomst worden meegenomen als input voor het stedenbouwkundigplan dat in november 2024 wordt gemaakt. 

Bent u geïnteresseerd om partner te worden van het CAST&co netwerk? Neemt u dan contact met ons op.