Professioneel regionaal netwerk
22 feb 2024

CAST&co | (op uitnodiging)

CAST&co

Op donderdag 22 februari wordt weer een nieuwe editie van CAST&Co georganiseerd. Deze keer over het versnellen van de transitie naar een echt duurzame bouwcultuur.

CAST&co | (op uitnodiging)
  • Datum
    do 22 feb 2024

Deze CAST&co organiseren we een interactief gesprek over hoe we de transitie naar een echt duurzame bouwcultuur kunnen versnellen. Wat zijn de belemmeringen voor biobased en circulair bouwen en hoe kunnen we dit ombuigen? 


Te gast is Harold van de Ven, ketenregisseur Brabant bij Building Balance. Als architect en oud-partner bij NBArchitecten is Harold gepokt en gemazeld met circulair, biobased, energieleverend en modulair bouwen. Het programma Building Balance initieert, stimuleert en ondersteunt zelfstandige regionale en landelijke ketens; van land tot pand. Met als doel samen te werken aan het versnellen van de transitie naar een circulaire en biobased (bouw)economie. We gaan hierover met hem in gesprek en gaan vervolgens ook met elkaar het gesprek aan. Hoe kan duurzaam bouwen de norm worden? Wat houdt ons tegen?


CAST&Co is een platform waar professionals, vakgerichte bedrijven en organisaties, bestuurders en ambtenaren van de stad en Midden-Brabant het gesprek aangaan over ruimtelijke uitdagingen in de regio.

LET OP: CAST&Co is alleen bedoeld voor leden van ons CAST&Co netwerk Bent u geïnteresseerd om partner te worden van het CAST&co netwerk? Neemt u dan contact met ons op.