Architectuur in de Kijker | De Lange Akker

Vriendenbijeenkomst CAST 2018

Bent u Vriend van CAST? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze jaarlijkse exclusieve vriendenactiviteit. 

Architectuur in de Kijker | De Lange Akker

Bent u Vriend van CAST? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze jaarlijkse exclusieve vriendenactiviteit. Dit jaar is onze vriendenbijeenkomst op vrijdag 16 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur. We zijn dan te gast bij het project 'De Lange Akker' op het gelijknamige landgoed in Berkel-Enschot (Bosscheweg 57). Ruud van Aerde en Elles Borgert van “AERDE BORGERT ARCHITECTEN” zullen ons ontvangen en een rondleiding geven door dit bijzondere wooncomplex. Een unieke kans om het gebouw eens van binnen te zien! 

Bent u nog geen Vriend? 

U kunt vandaag nog Vriend worden. Met een minimale bijdrage van €25,- per jaar steunt u ons, en maakt ù het mede mogelijk om ons programma uit te voeren. U gaat dan ook mee naar De Lange Akker. 

 Het voordeel van Vriend zijn: 

  • Uitnodiging voor de jaarlijkse exclusieve vriendenactiviteit van CAST
  • Speciale mogelijkheid tot voorinschrijving bij populaire CAST activiteiten
  • Korting op uitzonderlijke en eenmalige bijeenkomsten waarvoor een toegangsprijs berekend wordt.
  • u krijgt de Architectuurgids Midden-Brabant cadeau

Ook organiseert CAST eenmaal per jaar een exclusieve vriendenactiviteit. Vorig jaar hebben we een kijkje genomen bij het kantongerecht in Tilburg, en het jaar daarvoor hadden we een rondleiding bij Cinecitta.

 Als vriend(in) van CAST geeft u blijk van uw belangstelling voor onze activiteiten en de architectuur en stedenbouw in de regio Midden-Brabant. CAST houdt u op de hoogte van de activiteiten via digitale berichtgeving. Ook adviseren we u regelmatig even op onze website te kijken zodat u geen leuke activiteiten misloopt.