Van der Weegen
Partners

Van der Weegen

www.vanderweegen.nl

Al anderhalve eeuw geeft Van der Weegen op creatieve en innovatieve wijze antwoord op huisvestingsvraagstukken in de regio. Het bedrijf leert van het verleden, behoudt wat goed is en kijkt vooral vooruit. Samen met opdrachtgevers en co-makers vertaalt Van der Weegen goede ideeën tot projecten met een lange houdbaarheidsdatum. De projecten vallen positief op bij de gebruikers en Van der Weegen ontvangt lof van vakgenoten, overheden, milieu-instanties en maatschappelijke instellingen. Geregeld wordt het werk van Van der Weegen beloond met prestigieuze prijzen.

Van der Weegen bestrijkt een breed werkveld. De activiteiten variëren van de stedenbouwkundige inpassing en realisatie van een complete woonwijk, maatwerk in bedrijfshuisvesting tot klein- of grootschalig onderhoud aan scholen of corporatiewoningen.
Jarenlange ervaring en specifieke kennis binnen het brede werkveld van de vastgoedmarkt resulteren in bijzondere projecten.

Met respect voor de belangen en kwaliteiten van alle betrokkenen, maakt Van der Weegen ideeën maakbaar. Hierbij staat een voortvarende samenwerking en een duurzaam eindresultaat voorop, ongeacht de omvang van de opgave. Van der Weegen is creatief, ondernemend en betrouwbaar.

Terug naar Hoofdpartners
Agenda
  • 21 aug 2020
    CASTatelier Logistiek Landschap | Presentaties & debat over ons toekomstig logistiek landschap
  • 21 aug 2020
    CASTatelier Logistiek Landschap | Expositie ontwerpidee├źn voor het logistiek landschap van de toekomst
  • 09 sep 2020
    CAST&co | Expertmeeting (op uitnodiging)
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.