Casade Woonstichting
Partners

Casade Woonstichting

www.casade.nl

Casade is een maatschappelijk betrokken corporatie; voor ons is wonen meer dan het leveren van huur- en koopwoningen. We betrekken ook zorg en welzijn en zoeken altijd de samenwerking op met bewoners, lokale overheid, maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven. Onze maatschappelijke gebouwen, de wijkpunten, zijn daarvan een goed voorbeeld. Hier komen wonen, zorg en ontmoeten in één gebouw samen. Onder het motto ‘Thuis in de wijk’ investeren we actief in de leefbaarheid in wijken in ons werkgebied Loon op Zand en Waalwijk.

Passende huisvesting
Casade is een moderne en dynamische woningcorporatie met een bezit van ruim 8000 woningen en een groeiend aantal gebouwen voor maatschappelijke functies in de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand. Wij bieden passende huisvesting, vooral aan mensen die daar onze steun goed bij kunnen gebruiken.

Veilige en vitale wijken
Het vastgoed geeft ons ook de mogelijkheid om te werken aan veilige en vitale wijken waar de bewoners trots op kunnen zijn. Dat vinden wij dé manier om de belangen te behartigen van de minder kansrijke groepen in de samenleving.

Terug naar Hoofdpartners
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.