BPD Ontwikkeling BV
Partners

BPD Ontwikkeling BV

www.bouwfonds.nl

Vormgeven aan vooruitgang
Als een van de grootste gebiedsontwikkelaars van Europa geeft Bouwfonds Ontwikkeling sinds 1946 vorm aan vooruitgang. We ontwikkelen integrale woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten, waar het goed wonen, leven en recreëren is. Ook zorgen we voor de ontwikkeling van de gewenste voorzieningen, van scholen tot zorgcentra en van winkels tot aantrekkelijke openbare gebieden. We zijn marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als op uitleglocaties.

Organiserend vermogen
In ontwikkelingsprocessen, die vaak jaren duren, vormen wij een stabiele, financieel draagkrachtige partner. Steeds vaker staan wij aan het begin van zo'n proces en leggen we samen met gemeenten en andere betrokken partijen de basis voor een succesvolle, integrale gebiedsontwikkeling. Daarbij brengen wij, naast onze jarenlange expertise, een schat aan operationele kennis in. En die kennis blijft zich verdiepen en verbreden, want we zoeken voortdurend naar innovatieve methoden en oplossingen. Al voor de start van een ontwikkelingsproces brengen we de behoeften van de verschillende eindgebruikers zo goed mogelijk in beeld, om die vervolgens in de plannen te integreren.

De wereld van de eindgebruiker
Die eindgebruiker, daar gaat het allemaal om. Om zijn leefomgeving, nu en straks. Want wij zijn ons ervan bewust dat gebiedsontwikkeling een grote impact heeft op de toekomst. Op de kwaliteit van onze leefwereld, voor deze generatie, maar ook voor de volgende generaties. Die verantwoordelijkheid voelen én nemen we.

Dichtbij de samenleving
In Nederland werken we vanuit vijf regiokantoren met het hoofdkantoor in Hoevelaken. Hierdoor waarborgen we onze lokale verankering en kennis. Net als onze aandeelhouder Rabobank opereren we vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Zo wordt vormgeven aan vooruitgang ook ruimte geven aan een duurzame toekomst.

Terug naar Hoofdpartners
Agenda
  • 13 jul 2020
    BOUWSTOF talkshow | maandag 13 juli | i.s.m. Omroep Tilburg
  • 21 aug 2020
    CASTatelier Logistiek Landschap | Publiek debat over het toekomstig logistiek landschap
  • 21 aug 2020
    CASTatelier Logistiek Landschap | Expositie ontwerpidee├źn voor het logistiek landschap van de toekomst
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.