Stadmakerscafé op locatie: Bouwplaats
CAST in actie

Stadmakerscafé op locatie: Bouwplaats

donderdag 16 februari 2017 - Aanvang 16.00 uur

Stadmakerscafé op locatie: Bouwplaats
Informatie
Datum:
donderdag 16 februari 2017
Aanvang:
16.00 uur
Inloop:
15.45 uur
Locatie:
BOUWplaats, Galjoenstraat 35-37 5017CL Tilburg

Het volgende stadmakerscafé staat gepland! Dit keer bezoeken we de BOUWplaats. BOUWplaats richt zich op dynamische wijze op de ontwikkeling van de voormalige Janusloodsen tot woongebied met mogelijkheid tot kleinschalige bedrijvigheid. BOUWplaats gaat verhuizen naar een nieuwe locatie en wil tijdens dit stadmakerscafé inhoudelijke input verzamelen over de do's en dont's van het verhuizen van een bestaand project naar een nieuwe locatie, imago en professionaliteit. Wat zijn de verwachtingen? Wie zijn de nieuwe deelnemers? Wie de stakeholders? Praat mee tijdens het stadmakerscafé!

Aanmelden via kennismakerij.spz @ bibliotheekmb.nl

 

Het stadmakerscafé

In april 2016 vond het eerste stadmakerscafé van Tilburg plaats in de Kennismakerij. Een mooie gelegenheid voor stadmakers om elkaar te ontmoeten, ideeën en ervaringen uit te wisselen, en mogelijk tot nieuwe samenwerkingen te komen. Deze zomer bezocht het Stadmakerscafé Blauw Tilburg, en in oktober Bij Ons Achter.

Voor stadmakers kan een sterk netwerk van gelijkgestemden zeer waardevol zijn. Daarom vervolgen we het stadmakerscafé, en we doen dat, net als in de tweede editie, op locatie. We gaan bij elkaar op bezoek voor informele ontmoetingen om het netwerk te versterken. Tijdens het stadmakerscafé op locatie gaan we met elkaar in gesprek met een open agenda: waar we het over willen hebben, komt terplekke op tafel.

CAST, MCSI en de Kennismakerij luisteren mee. Als er onderwerpen aan bod komen die om verdieping vragen, dan organiseren zij een aanvullende thema-avond. Zo kunnen we samen een stadmakersnetwerk verbreden en verdiepen.

 

Wie zijn stadmakers?

Stadmakers zijn bij de stad betrokken actieve burgers en participerende professionals die - meestal van onderop - de stad leefbaarder maken.

 

 

Terug naar overzicht
Agenda
  • 18 jun 2020
    CAST&co | Expertmeeting (op uitnodiging)
  • 01 jul 2020
    BOUWSTOF talkshow | woensdag 1 juli
  • 01 sep 2020
    CASTatelier Logistiek Landschap | Publiek debat over het toekomstig logistiek landschap
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.