Fietsroute Tilburg - Gilze en Rijen
CAST in actie

Fietsroute Tilburg - Gilze en Rijen

zaterdag 22 juni 2013

Fietsroute Tilburg - Gilze en Rijen
Informatie
Datum:
zaterdag 22 juni 2013

Fietsroute Tilburg - Gilze en Rijen, 40 km

Beschrijving

De architectuurfietsroute Tilburg – Gilze en Rijen gaat langs de beoogde Rijksmonumenten van Tilburg en architectonische bezienswaardigheden in Rijen respectievelijk Molenschot en Gilze. De routebeschrijving start bij carpoolplaats Kempenbaan, maar kan ook op een ander punt worden opgepakt. Eerst doorkruist u Tilburg, waarbij op de heenweg de spoorlijn naar Breda regelmatig uw referentiekader is en op de terugweg Rijksweg 58. Desondanks heeft de route door de stad een groen karakter. Rondom Gilze en Rijen fietst u afwisselend door open agrarisch landschap en langs bosranden. Er is in de centra van de dorpen en Tilburg voldoende gelegenheid voor een pauze op een van de terrasjes of cafés. Het totaal is een gevarieerde fietsroute langs zestien markante gebouwen in Tilburg, Gilze en Rijen.

Meer fietsroutes

Naast de fietsroute Tilburg - Gilze en Rijen, heeft CAST ook nog twee andere fietsroutes ontwikkeld. De fietsroutes Tilburg - Oisterwijk en Tilburg - Loon op Zand - Waalwijk. Alle fietsroutes horen bij de Architectuurgids Midden-Brabant.

Koop fietsroute voor € 2,95

U kunt de fietsroute kopen voor € 2,95 bij de VVV Tilburg, Nieuwlandstraat 34 te Tilburg. Openingstijden: maandag: 13 tot 18 uur, dinsdag tot en met vrijdag: 9.30 tot 18 uur, zaterdag: 10 tot 16 uur. Losse fietsroutes zijn niet bij CAST te koop. U kunt wel per mail het volledige pakket bestellen van drie fietsroutes en een architectuurgids.

Koop 3 fietsroutes + de architectuurgids voor slechts € 24,-
Met meer dan 20% pakketkorting!

De fietsroutes horen bij de Architectuurgids Midden-Brabant. In deze gids leest u de volledige beschrijvingen die horen bij de gebouwen waar u langs fietst. Als u het volledige pakket koopt, ontvangt u een flinke korting van meer dan 20%. U ontvangt drie fietsroutes (Oisterwijk, Loon op Zand/Waalwijk en Gilze en Rijen) in combinatie met de Architectuurgids voor slechts € 24,-. Het pakket is te koop bij VVV Tilburg, of te bestellen via secretariaat@castonline.nl. Wij rekenen geen verzendkosten.

 

De publicatie is ontwikkeld en uitgegeven in een samenwerking tussen CAST en VVVTilburg.

Dit programma valt onder de volgende programmalijn:

Terug naar overzicht
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.