Fietsroute Tilburg - Oisterwijk
CAST in actie

Fietsroute Tilburg - Oisterwijk

zaterdag 22 juni 2013

Fietsroute Tilburg - Oisterwijk
Informatie
Datum:
zaterdag 22 juni 2013

Fietsroute Tilburg - Oisterwijk, 25 - 45 km

Beschrijving

De architectuurfietsroute Tilburg-Oisterwijk gaat door Tilburg, bos- en ven, lommerrijk Oisterwijk en kleinschalig boerenland. De route start in Tilburg en leidt u eerst langs de beoogde wederopbouw rijksmonumenten gevolgd door het Piushavengebied, de zuidoostelijke uitbreiding van het centrum. Na het verlaten van de stad fietst u over een aantrekkelijke 'fietssnelweg' langs het verkeersknooppunt De Baars richting Moergestel. De verkorte variant slaat Tilburg over en pikt de route hier op.

Vervolgens fietst u via het bossen- en vennengebied naar de lommerrijke buitenwijken van Oisterwijk. In de attractieve kern kunt u even uitrusten bij een van de talrijke horecagelegenheden aan De Lind, voormalig marktplaats en beschermd stadsgezicht. Via Laag-Heukelom komt u weer terug bij de verkorting. De volledige route leidt door Moerenburg terug naar Tilburg, waar u via de jaren ’30 wijk Armhoef en het ontwikkelingsgebied Spoorzone de route afsluit. Het totaal is een gevarieerde fietsroute langs vijftien markante gebouwen in Tilburg en Oisterwijk.

Meer fietsroutes

Naast de fietsroute Tilburg - Oisterwijk, heeft CAST ook nog twee andere fietsroutes ontwikkeld. De fietsroutes Tilburg - Gilze en Rijen en Tilburg - Loon op Zand - Waalwijk. Alle fietsroutes horen bij de Architectuurgids Midden-Brabant.

Koop fietsroute voor € 2,95

U kunt de fietsroute kopen voor € 2,95 bij de VVV Tilburg, Nieuwlandstraat 34 te Tilburg. Openingstijden: maandag: 13 tot 18 uur, dinsdag tot en met vrijdag: 9.30 tot 18 uur, zaterdag: 10 tot 16 uur. Losse fietsroutes zijn niet bij CAST te koop. U kunt wel per mail het volledige pakket bestellen van drie fietsroutes en een architectuurgids.

Koop 3 fietsroutes + de architectuurgids voor slechts € 24,-
Met meer dan 20% pakketkorting!

De fietsroutes horen bij de Architectuurgids Midden-Brabant. In deze gids leest u de volledige beschrijvingen die horen bij de gebouwen waar u langs fietst. Als u het volledige pakket koopt, ontvangt u een flinke korting van meer dan 20%. U ontvangt drie fietsroutes (Oisterwijk, Loon op Zand/Waalwijk en Gilze en Rijen) in combinatie met de Architectuurgids voor slechts € 24,-. Het pakket is te koop bij VVV Tilburg, of te bestellen via secretariaat@castonline.nl. Wij rekenen geen verzendkosten.

 

De publicatie is ontwikkeld en uitgegeven in een samenwerking tussen CAST en VVVTilburg.

Dit programma valt onder de volgende programmalijn:

Terug naar overzicht
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.