Bruggenhoofden van de Spoorzone
CAST in actie

Bruggenhoofden van de Spoorzone

donderdag 15 november 2012

Informatie
Datum:
donderdag 15 november 2012

 
Praat mee over actuele bouw- en ontwikkelplannen. Hoe maken we van de Spoorzone een echt stuk Tilburg en hoe ziet dat er dan uit? Aan de hand van concrete plannen bekijken we of we op de goede weg zijn.

LET OP, AANMELDEN VOOR DEZE DEBATAVOND IS VERPLICHT. DEPREZ IS SLECHTS VOOR 200 MENSEN TOEGANKELIJK, WANNEER DIT AANTAL IS OVERSCHREDEN SLUITEN WIJ DE AANMELDING

Betrokken opdrachtgevers en ontwerpers én het Tilburgse publiek worden uitgenodigd om in gesprek te gaan over de actuele ontwikkeling van de Spoorzone. Hoe wordt de verbinding gemaakt met de bestaande stad en hoe komen gebouwen er uit te zien? Vanuit actuele projecten kan het gesprek over de toekomst van het gebied in brede zin ook concreet gemaakt worden. 

Het Brabants Dagblad inventariseert de mening van Tilburgers op gebouwen die recent zijn gerealiseerd. Deze input zal het debat mede vorm geven. Daarnaast wordt met betrokkenen gesproken over de achtergrond van ontwikkelingen, het 'waarom' van vormgeving en van gebouwen op zichzelf en in relatie tot hun omgeving.

Programma
Donderdag 15 november, Deprez gebouw, Lange Nieuwstraat 172-174, 5041 dj Tilburg.
LET OP! Deze locatie is gewijzigd, de hier genoemde locatie is juist. Gelieve te parkeren tegenover het Clarissenklooster, Lange Nieuwstraat 191 en niet in de woonstraten rond het Deprez gebouw.

Locatie: Deprez gebouw, Lange Nieuwstraat 172-174, Tilburg.

Parkeren: Wij verzoeken u te parkeren tegenover het Clarissenklooster aan de Lange Nieuwstraat 191, dit om parkeeroverlast in de Theresiabuurt te beperken.

Brabants Dagblad
haalt de mening op van Tilburgers over de architectuur in de stad. Wat vinden mensen van het gezicht van Tilburg, wat verwachten zij daarbij van de Spoorzone? 

> Lees meer over het resultaat van deze enquete


 

Lees meer
Brabants Dagblad
De Smederij 013
Spoorzone 013
De:Werkplaats
 

CAST en Brabants Dagblad zijn platformlid van Tilburg Debatstad

 

Dit programma valt onder de volgende programmalijn:

Terug naar overzicht
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.