Landschap en beeldende kunst Topotek1
CAST in actie

Landschap en beeldende kunst Topotek1

dinsdag 11 september 2012

Informatie
Datum:
dinsdag 11 september 2012

Bron beeld: Tilburg University en De Week vande Warande, Topotek 1 (foto: Hans Joosten)

LET OP!  deze lezing is in het Engels en wordt overdekt maar in de buitenlucht verzorgt. Neemt u dus voldoende warme kleding mee voor deze nazomeravond.

Tijdens de bijzonder veelzijdige ‘Week van de Warande' organiseert CAST in samenwerking met Fontys Academie voor Architectuur en Stedenbouw een lezing over het landschapsarchitectuur en beeldende kunst.

Op uitnodiging van de Fontys academie voor architectuur en stedenbouw zal Lorenz Dexler, oprichter en partner van het Berlijnse ontwerpbureau Topotek 1, verhalen over de praktijk van dit wereldwijd actieve bureau. Topotek 1 begeeft zich met zijn werk op het snijvlak van landschapsarchitectuur, stedenbouw en beeldende kunst.


Deze lezing is vrij toegankelijk. In het bijzonder nodigen de academie en CAST studenten uit om zich te laten inspireren door deze boeiende lezing. Na afloop nodigen wij u uit om in de Facultyclub van de Tilburg University een drankje te nuttigen. Dit bijzondere gebouw, naar ontwerp van Shift Architecture and Urbanism, bevindt zich op de grens tussen de campus en de Oude Warande. Hier zal deze week een grote diversiteit aan activiteiten om 300ste verjaardag van het bos te onderstrepen.


Programma
Dinsdag 11 september 2012, ontvangst 19.30 uur, campus Universiteit van Tilburg patio Cobbenhagengebouw, Warandelaan 2 5037AB Tilburg. Parkeren graag op de hiervoor bestemde parkeerplaats aan de Warandelaan.

Ontvangst 19.30 uur, start programma 20.00 uur. Afsluiting omstreeks 21.30 uur met aansluitend gelegenheid tot een drankje in de Facultyclub van de Tilburg University.


Aanmelden
Deelname aan de lezing is vrij van kosten, de borrel is echter op eigen kosten. Wilt u deelnemen aan het programma, meldt u zich dan aan via dit formulier:

>> Aanmelden: 'Lezing over landschapsarchitectuur'. <<

Meer informatie:

> Lorenz Dexler, Topotek 1

> De Week van de Warande

Dit programma valt onder de volgende programmalijn:

Terug naar overzicht
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.