Wat is de aantrekkingskracht van Tiny Houses?
CAST in actie

Wat is de aantrekkingskracht van Tiny Houses?

zaterdag 08 juli 2017 - Aanvang 13.00 uur

Wat is de aantrekkingskracht van Tiny Houses?
Informatie
Datum:
zaterdag 08 juli 2017
Aanvang:
13.00 uur
Locatie:
De Kennismakerij | Burgemeester Brokxlaan 18 5041 SB Tilburg

Hoewel de interesse voor klein en flexibel wonen groeit, blijft de regelgeving achter. Ben je benieuwd wat er in Tilburg allemaal gebeurt op dit gebied? Loop je misschien met ideeën rond, vraag je je af wat de mogelijkheden zijn, of wil je delen waar je tegen aan loopt? In de Kennismakerij vindt op zaterdag 8 juli een thema-middag plaats over Tiny Houses. Kom kijken en luisteren! De middag is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via kennismakerij@bibliotheekmb.nl

Klein en slim wonen de nieuwe trend?                               
Het beeld van kleine huisjes in de vrije natuur oefent een enorme aantrekkingskracht uit op een groeiende groep mensen over de hele wereld. Van de gebaande paden af, terug naar de natuur. Zelfvoorzienend maar wel samen. Op het Tiny Houses Event in Tilburg verkennen we wat er schuilgaat achter dit verlangen naar klein en flexibel wonen.

Van dromen naar doen
Het blijft niet bij dromen alleen. Op het programma staan korte presentaties en demonstraties. Met onder meer Martijn Honselaar, bedenker van het plan voor een minidorpje met tiny houses in Tilburg; Ad Vlems van Ecodorp Boekel; en Marjolein Jonker, de eerste officiële tiny house bewoner van Nederland. Ook de stadmakers van Tiny House Tilburg zijn aanwezig.

#tinychallenges
Kleiner leven begint bij jezelf. Een week lang zo weinig mogelijk water verbruiken. De auto laten staan. Een week lang al je afval scheiden. Elke dag een kledingstuk wegdoen. Doe mee en deel je ervaringen via Instagram, Facebook, Twitter met #tinychallenges.

Partners
Het Tiny Houses Event is een samenwerking van de Kennismakerij, Tiny Houses Tilburg, CAST en MCSI.

Terug naar overzicht
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.