Nieuwe CAST collega: Sophie Stravens
CAST in actie

Nieuwe CAST collega: Sophie Stravens

maandag 05 november 2018

Nieuwe CAST collega: Sophie Stravens

Per 1 november is het CAST team versterkt met een nieuwe programmamaker. Sophie Stravens stelt zichzelf graag aan u voor!

 

Mijn naam is Sophie Stravens, ik ben 27 jaar en woon sinds een twee jaar in Tilburg.

Ik ben Brabantse van oorsprong, opgegroeid in Valkenswaard. Na mijn middelbare schooltijd heb ik echter een uitstapje gemaakt naar de randstad. Ik ben naar Delft vertrokken en om daar aan faculteit Bouwkunde te studeren. Eerst een bachelor in de architectuur, daarna de master “Management in the Built Environment”. Die opleidingen heb ik afgerond, tijdens mijn afstuderen ben ik naar Tilburg verhuisd voor nog tweede opleiding: de master muziektheater aan het conservatorium. Want naast dat ik een passie heb voor de gebouwde omgeving, heb ik ook een passie voor de podiumkunsten. Ik ben dan ook regelmatig in het theater te vinden. Als bezoeker, maar dus ook op het podium als actrice, zangeres of presentatrice.

“Theater en vastgoed, dat lijken me twee heel verschillende werelden…” Ik hoor het regelmatig. En begrijpelijk. Want het is ook zo! Maar mijn fascinatie voor beide richtingen vindt één oorsprong: mensen. Wat beweegt hen? Wat beweegt elk individu? Wat beweegt bepaalde groepen? En wat voor effect heeft dat anderen en op de samenleving? Ik wil de wensen en achterliggende gedachten van mensen begrijpen, ze meenemen en inspireren.

En waar is dat van groter belang dan in de gebouwde omgeving? Het is de plek wij allemaal samen leven. Waar we al onze activiteiten uitvoeren, waar we ons prettig moeten voelen en hopelijk ook door geïnspireerd kunnen worden.

Tilburg is een stad met vele gezichten, vele verhalen en vele prachtige plekken. En in de twee jaar dat ik hier woon heb ik de stad enorm zien ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om me in te zetten voor deze veelzijdige stad, die volop in beweging is en meer en meer mijn hart verovert.

Hopelijk tot binnenkort bij een van de CAST activiteiten, ik maak graag persoonlijk kennis!

Terug naar overzicht
Agenda
  • 18 jun 2020
    CAST&co | Expertmeeting (op uitnodiging)
  • 01 jul 2020
    BOUWSTOF talkshow | woensdag 1 juli
  • 01 sep 2020
    CASTatelier Logistiek Landschap | Publiek debat over het toekomstig logistiek landschap
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.