Tilburg Architectuur Film Festival (TIAFF): The Other Side of City
Agenda

Tilburg Architectuur Film Festival (TIAFF): The Other Side of City

vrijdag 12 april 2019

Tilburg Architectuur Film Festival (TIAFF): The Other Side of City
Informatie
Datum:
vrijdag 12 april 2019
T/m:
zaterdag 13 april 2019

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2019 vindt het Tilburg Architectuur Film Festival (TIAFF) plaats in filmtheater Cinecitta te Tilburg. Het thema van de derde editie van het festival is 'The Other Side of City'. Met deze dag vol films en sprekers wil TIAFF de ruimte buiten de stad onderzoeken die in veel gevallen in dienst staat van de stad.

Urabanisatie legt wereldwij in grote mate beslag op het aardoppervlak, maar het areaal aan steden is relatief vergeleken met de ruimte die in dienst staat van de stad. Ruimtes zoals havens, data centers, windmolenparken, plekken voor voedselproductie, energieopwerkking en mijnen. Terwijl wereldwijd mensen naar steden verhuizen en dorpen leeglopen, verandert het platteland in rap tempo. TIAFF is nieuwsgierig naar de impact van deze verandering op de fysieke ruimte en landschappen wereldwijd. 

Het programma van TIAFF is nog volop in ontwikkeling en zal bestaan uit twee dagen vol films, lezingen en andere activiteiten. Ook CAST zal hieraan een bijdrage leveren. 

Voor meer informatie en tickets: www.tiaff.nl

Teaser TIAFF 2019: https://www.youtube.com/watch?v=y2L5kfgONjY 

Terug naar overzicht
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.