Open Monumentendag 2017
Agenda

Open Monumentendag 2017

zaterdag 09 september 2017

Open Monumentendag 2017
Informatie
Datum:
zaterdag 09 september 2017
T/m:
zondag 10 september 2017

Boeren, burgers en buitenlui is het thema van de Open Monumentendag, editie 2017. De nadruk ligt hiermee sterk op mensen en op hun onderlinge economische en culturele relaties. Het thema verbindt stadsbewoners en plattelandsbewoners en de geschiedenis met het heden. Udenhout en Berkel-Enschot hebben van oudsher een agrarisch karakter. Hier worden dan ook vele boerderijen en boerenerven opengesteld. Er zijn tweefietsroutes ontwikkeld die langs de panden gaan.

In Tilburg worden de kernen Goirke, Hasselt en Reitse Hoevenstraat via de Bokhamer via een fietsroute verbonden met de landgoederenzone Bredaseweg en Oude Warande. Aan de Oude Warande wordt op 10 september speciaal aandacht worden besteed. De monumenten zijn van 11 tot 17 uur geopend, op enkele uitzonderingen na. De Open Monumentendag is in Udenhout op zaterdag 9 september en in Berkel-Enschot en Tilburg op zondag 10 september.


Wij wensen u een verrassende, leerzame en plezierige dag. 

 

INFORMATIE 

In deze folder vindt u informatie over de opengestelde monumenten, de openingstijden en de activiteiten. De locaties staan op de plattegrond. U kunt zelf bepalen welke monumenten u gaat bezoeken. Het laatste nieuws over de Open Monumentendag vindt u in de Tilburgse Koerier van 7 september. 

MEER INFORMATIE www.tilburg.nl/openmonumentendag www.erfgoedtilburg.nl
Facebook en twitter gemeente Tilburg. 

U kunt ook contact opnemen met Ronald Peeters van de
Werkgroep Open Monumentendag Tilburg via telefoon-
nummer 06 53 13 54 57 of per mail ronald.peeters@ziggo.nl

Bijlagen
Terug naar overzicht
Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.