Buitenkunst met Daan Roosegaarde
CAST in actie

Buitenkunst met Daan Roosegaarde

dinsdag 21 januari 2014 - Aanvang 19.30

Informatie en inschrijven
Datum:
dinsdag 21 januari 2014
Aanvang:
19.30
Inloop:
18.45
Locatie:
Horecagelegenheid 'De Finish' - Sportcomplex Drieburcht, Wagnerplein 1, 5011 LP Tilburg
Entree:
gratis toegang

Foto's

De foto's van deze activiteit kunt u hier bekijken.

De discussieavond online terugkijken.

Ook dit keer biedt CAST u de mogelijkheid om vanuit huis de discussieavond terug te kijken. Via de link Openwebcast.nl kunt u de opnames terugzien.

 

Discussieavond buitenkunst

Tilburg is een stad van samenwerken en samendoen. Bouwen aan de stad, is steeds opnieuw verbindingen leggen tussen gebouwen, straten, pleinen, parken, kunst, cultuur en de samenleving. Na een decennium van KORT (Kunstplan Openbare Ruimte Tilburg), wordt nu nagedacht over de toekomst. Tilburg wil dit niet volgens een papieren beleidsplan vormgeven, maar droomt over een bijzonder eigentijdse stadslab. Bij dit nieuwe stadslab gaat het om kennis ophalen, dwarsverbanden leggen en de resultaten laten zien in de stad. Kunst wordt opnieuw verbonden met de leefomgeving van iedere Tilburger, met als doel de stad te versterken. Tijdens de avond wordt aan alle deelnemers gevraagd mee te denken, te spreken en te schrijven.

Gastspreker Daan Roosegaarde

Bijzondere gast en spreker tijdens de discussieavond is Daan Roosegaarde. Zijn werk kenmerkt zich door interactie tussen kunst, mens en techniek. Met projecten variërend van mode tot architectuur, creëert hij slimme en sociale ontwerpen met een instinctieve interactie van geluid en beweging.

Programma

Datum: dinsdag 21 januari 2014Locatie: Horecagelegenheid 'De Finish' - Sportcomplex Drieburcht, Wagnerplein 1, 5011 LP Tilburg
Inloop vanaf: 18.45 uur
Start programma: 19.30 uur

Gratis toegang, maar aanmelding verplicht

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. De avond is helemaal vol. U kunt zich niet langer inschrijven. Vanwege de grote drukte en de veiligheid wordt aan de deur gecontroleerd op de inschrijvingen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om enkel naar de avond te komen, als u zich heeft ingeschreven.

Wilt u in de toekomst als eerste op de hoogte gebracht worden van de inschrijfmogelijkheden? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Live online meekijken via de videoregistratie van Openwebcast.nl

Ook dit keer biedt CAST u de mogelijkheid om vanuit huis live mee te kijken. De avond wordt live opgenomen en uitgezonden, en is te volgen via Openwebcast.nl. Een paar dagen na afloop kunt u hier de volledige avond nog eens terugkijken.

Consumpties zijn voor eigen rekening

Tijdens de ontvangst krijgt iedereen een kopje koffie of thee, om de avond prettig te starten. Hiervoor worden geen kosten berekend. Tijdens de borrel zijn de consumpties wel voor eigen rekening.

Prijslijst
Bier en fris: € 2,- per consumptie
Wijn en bijzondere bieren: € 3,- per consumptie

Deelnemen in het kader van bij- en nascholing

De Wet op de architectentitel verplicht een ingeschrevene in het architectenregister om de vakkennis op peil te houden door jaarlijks tenminste 16 uur aan bij- en nascholing te volgen. De verantwoordelijkheid voor de naleving ligt bij de geregistreerden zelf. Het staat de geregistreerde vrij om naar eigen inzicht, gebaseerd op de eigen behoefte aan kennis en vaardigheden, aan de bij- en nascholingsverplichting invulling te geven.

Deze CAST-activiteit voldoet aan de voorwaarden voor bij- en nascholing, en staat daarom ook vermeld in de online agenda van het architectenregister. Via de website www.architectenregister.nl kunt u aangeven dat u deelneemt, zodat u de studieuren via het architectenregister kunt registreren.

Let op! Inschrijven via de website van het architectenregister biedt u nog geen plaats tijdens de CASTactiviteit. U moet zich ook altijd apart aanmelden via het formulier op de CASTwebsite, zodat u op de CAST-deelnemerslijst komt te staan.

 

Beeld: Artist Impression Drieburcht, met dank aan de gemeente Tilburg. Het sportcomplex Drieburcht is ontworpen door VenhoevenCS architecture + urbanism. Het kunstwerk op de gevel is van Jean Luc Moerman.

Dit programma valt onder de volgende programmalijn:

Terug naar overzicht
Agenda
  • 18 jun 2020
    CAST&co | Expertmeeting (op uitnodiging)
  • 01 jul 2020
    BOUWSTOF talkshow | woensdag 1 juli
  • 01 sep 2020
    CASTatelier Logistiek Landschap | Publiek debat over het toekomstig logistiek landschap
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.