Word nu vriend(in) van CAST!

Word nu vriend(in) van CAST!

Bent u enthousiast over onze lezingen, debatten, tentoonstellingen, excursies, publicaties en workshops? Dan kunt u CAST financieel ondersteunen als particulier. Als dank krijgt u de architectuurgids  cadeau, wordt u als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten en bent u van harte welkom bij de jaarlijkse vriendenactiviteit. In geval van uitzonderlijke en eenmalige bijeenkomsten waar een toegangsprijs voor berekend wordt mag u met korting mee.
 

Vanaf €25,- per jaar krijgt u:


Vriendenactiviteit
In 2015 waren de Vrienden te gast bij 013 waar we een ronleiding kregen van Mart van Cleef, projectleider van de verbouwing van popcentrum 013.  In 2016 hadden we een exclusieve rondleiding bij het toen net heropende Cinecitta, en in 2017 hebben we een kijkje genomen bij het kantongerecht in Tilburg waar je normaal gesproken als bezoeker niet zomaar komt. In 2018 bezochten we onder begeleiding van aerde borgert architecten "De Lange Akker" in Berkel-Enschot.

Aanmelden
Wij vragen u als vriend(in) van CAST een jaarlijkse bijdrage van (minimaal) €25,-. U kunt zich aanmelden als vriend via een e-mail naar secretariaat@castonline.nl o.v.v. 'CAST vrienden'.

Agenda
architectuurgids Architectuurgids

Bestel online de architectuurgids midden-brabant of bekijk hem online.

Lees meer
CAST
Blijf op de hoogte

En schrijf u vandaag nog in voor onze CAST nieuwsbrief.